Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

This Is Where It Began

WéG 2010.06.02. 21:06

 

   Új hónap, új célok a pókerben. Nézzük milyen kis terveket eszeltem ki a nyárra. Ismét facér lettem bruhahahahhahahahah, szóval időm az több lesz. :)

   Először is folytatom a heads up-okat természetesen, most már 3 teremben. Az új terem a Redkings (ongame) lett, ahová egyenlőre csak 400$-t raktam be, tesztelem a 10-20$-os mezőnyt. Aztán majd meglátjuk. Pörög egy 400$-os FD bónusz + 120$ extra bónusz. Ezt mindenféleképpen ki akarom szedni, elvileg nem is lesz nehéz. Próbálok mindhárom teremben +2-es napokat hozni, együtt már nem is lenne olyan rossz. Ehhez persze kell stop loss is (amit úgysem fogok tudni betartani- hülye farok, hülye farok, hülye farok) amit belövök -3-ra termenként. Ezzel talán megállítom a csúnya tiltelős bukta napokat. Vagy nem. Próbálok minden nap játszani, az esetleges kihagyások csak alkoholfogyasztás vagy halál esetén megengedettek. Opcionális pont: 1 év után visszatérek a 6-10$-os 6max sng-khez is, valami rakebackes teremben.

   Minél előbb szükségem lesz egy notebook-ra, ez lesz az első állomás. A következő 2 hónap eredményeitől függően vagy csatlakozom szeptemberben a Thaiföldes különítményhez, vagy elmegyek augusztus végén valahová belföldön (remélem pókeresekkel). Ez utóbbi szigorúan csak noti+mobilnet kombóval működhet. Igazán jó lenne 2-3 hét közös póker pár jó játékossal. Sokat segítene a fejlődésemben az tuti. Az utóbbi időben alig videóztam, ez meg is látszik az eredményeimen. Mostanában teljesen szétesett a játékom, egymást követik a szar napok. Ennek mostantól vége! Minden nap megnézek legalább 1 oktatóvideót.

   Ezek a tervek, majd meglátjuk mit sikerül ezekből megvalósítani, illetve mennyire fog menni az elkövetkező időszakban a játék. Remélem hamar túllépek pár személyes problémán és ismét 100%-osan fogok tudni koncentrálni a játékra. Próbálok pozitívan, a kitűzött célokat szem előtt tartva pókerezni. Ha így teszek szerintem nem lesznek gondok. Hajrá!!!

Címkék: póker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr82051915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása