Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Lemezek 2010/06

WéG 2010.06.28. 18:34

   Az utóbbi pár hónapban nem nagyon ajánlottam a kedvenc lemezeim közül, ezért most ezt megpróbálom bepótolni. Márciustól napjainkig ezek voltak nálam a menők:

Breakage - Foundation

Egy fiatal angol producer dubstep/hip hop/jungle albuma, olyan közreműködőkkel mint Roots Manuva, Burial vagy David Rodigan. A dubstep és a uk underground zene kedvelőinél biztos hogy hamar kedvenc lesz.

 

Damu The Fudgemunk - How It Should Sound Volume 1 & 2

Az egyik kedvenc hip hop producerem legújabb instrumental albuma. Kellemes jazzy, akár old school-nak is mondható beat-ek.

 

Nomak - Dynamic Meditation Instrumental Limited

Aki ismeri Nomak zenéit az tudja, hogy mire számíthat. Aki pedig nem ismeri...

 

Shad - TSOL

 

El Da Sensei & The Returners - Nu World

El Da Sensei a veterán és a lengyel producerek ismét összeálltak. Bomba!

 

Pár lemez amit még azért meg kell említenem: #Awol One and Ecid - Awol One and Ecid are...   #Hocus Pocus - 16 Pieces     #Flobots - Survival Story     #Deepspace 5-The Future Ain't What It Used To Be   #Niveau Zero - In Sect   #The Q4 - Darker Days EP   #VA - Ministry Of Sound - The Sound Of Dubstep  

Valamint pár album ami még hallgatás alatt van, de nagyon úgy fest, hogy sűrűn fognak pörögni:  #Kero One - Kinetic World   #Netsky - Netsky   #Skitz - Sticksman   #The Roots - How I Got Over

Címkék: zene lemezajánló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr672116643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása