Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Zuhanjatok le!

WéG 2016.05.29. 01:01

    Manapság reneszánszát élik a falusi Coelho-k, közhelyes idézeteikkel a facebook-on és a derekukon, úgyhogy én is beállok a sorba. Az én egyik kedvenc idézetem nem olyan fennkölt és egykortyos, de ha az lenne nem is tartozna hozzám. Ehhez vissza kell térnem Jamamoto Cunetomo Hagakure című könyvéhez.

   "Egyszer tív masszőr utazott együtt a hegyekben, és amikor egy szakadék szélére értek, mind nagyon óvatosak lettek, lábuk remegett, és halálra rémültek. Abban a pillanatban az élen haladó megbotlott, és és lezuhant a szikláról. "Jaj, jaj, de szomorú!" - siránkoztak a hátramaradtak. De a masszőr, aki lezuhant, lentről felkiáltott: "Ne féljetek. Bár lezuhantam, nem történt semmi. Inkább megkönnyebbültem. Zuhanás előtt állandóan arra gondoltam, mi lesz, ha lezuhanok, és félelmem határtalan volt. De most már megnyugodtam. Ha ti is meg akartok nyugodni, zuhanjatok le!"

falling-04.jpg

Címkék: idézetek gondolatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr138755292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása