Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Filmajánló : The Man From Earth

WéG 2008.01.24. 19:45



































    A minap néztem meg ezt a filmet a sok dícsérő kritika hatására, és azt kell mondjam, hogy nagyon nagy film. Nagyon kevés pénzből forgatták, de nagyon jó film lett. Az egész film egy házban, illetve a ház udvarán játszódik. Csak néhány színész szerepel benne, de ők kitesznek magukért. A színészek és az eredeti történet miatt úgy néztem végig a másfél órás filmet, mintha csak 1 pár perces kisfilm lenne. A történet szerint egy költöző tanártól búcsúznak kollégái, és egy kis búcsúbulit tartanak. A tanár (John) nem akarja elmondani, hogy mi a költözés oka, de barátai addig-addig unszolják míg el nem kezdi mesélni a történetét. A történetet amiről tulajdonképpen ez az egész film szól. Elmeséli, hogy ő (John) bizony 14000 éves. Egy ősember aki valamilyen oknál fogva nem öregszik és emiatt 10 évenként tovább kell állnia nehogy észrevegyék. Barátai először persze jót nevetnek rajta, de amikor megpróbálják tesztelni (tanárok, tudós emberek lévén) mindenre elfogadható magyarázatot ad.
    Ennél többet nem akarok leírni a story-ról, de azért tartogat néhány meglepő fordulatot. Egy nagyon elmés és elgondolkodtató film a The Man From Earth. Ajánlom mindenkinek aki szereti azokat a filmeket amin nem csak jót szórakozni, hanem egy jót gondolkodni is lehet, még akár napok múlva is. Nálam a film 9/10. Jó szórakozást!!!

Címkék: filmek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr84310394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása