Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Zeitgeist

WéG 2008.07.09. 10:09

     Elképesztő dolgok vannak ebben a dokumentumfilmben. Lehet vele egyettérteni, lehet szidni és egy hatalmas baromságnak nevezni, de egy dolgot nem lehet tenni. Nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Persze az első rész nagyon durva, az egész kereszténységet és minden vallást kitalációnak nevez. (De azért szerintem velem együtt már mások is elgondolkodtak ezekről a dolgokról.) A 2. és (főleg) a 3. rész pedig azokról a dolgokról szól amikről már Drábik János a könyveiben évek óta ír. A 2. rész 9/11-ről, a 3. pedig a háttérhatalomról és annak történelmi színrelépéseiről, valamint terveiről szól.
    Szokása a "szakembereknek" és "hozzáértőknek" ezeket a dolgokat egyszerűen az összeesküvés elméletek közé sorolni és a szőnyeg alá söpörni. Szerintem azonban mindenféleképpen elgondolkodtató és beszélni kell róla (akár elhiszünk mindent, akár csak egy részét, akár semmit az egészből).
    A film innen letölthető: korszellem.try.hu

Címkék: filmek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr44560049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása