Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

X-akták : Hinni akarok

WéG 2008.09.03. 11:07

     Én viszont nem nagyon akartam hinni a szememnek. Régen is szerettem a sorozatot, mivel mindíg is érdekeltek a megmagyarázhatatlan, különös jelenségek. A második mozifilmtől is azt vártam, hogy folytatja a régi hagyományokat, de sajnos csalódnom kellett.

     Mulder és Scully visszatér. A két visszavonult ügynök segítségét kéri az FBI egy különös ügy kapcsán. Egy eltűnt FBI ügynököt kell megkeresniük, egy látnok segítségével. Ez nem is hangzik rosszul, de sajnos a filmből, a látnok pap kivételével hiányzik minden misztikusság. Semmi egyéb természetfeletti, összseesküvés, még egy nyomorult idegen sincs. Kapunk egy egyszerű sorozatgyilkosos, nyomozós thrillert. Ennek a filmnek nyugodtan adhattak volna más címet is, és nem kellett volna bele David Duchovny és Gillian Anderson. Ezért kár volt ismét elővenni az X-akták címet. Úgy látszik Chris Carternek ismét rendezni támadt kedve, és mivel tudta, hogy a legnagyobb lóvét a folytatásból fogja akasztani, így hát megcsinálta. Sajnos az ötletekből kifogytak a forgatókönyv írása közben, ezért elkezdtek Robin Cook könyveket olvasgatni. Nekem nem tetszett Scully kórházas mellékszála, a moralizálás sem. A pedofil papra és a két lepukkant homokosra nem tudom mi szükség volt. Számomra csak nevetségesebb volt ettől a sztori. Viszont tetszett a film téli hangulata és jó volt ismét látni a két exügynököt. Gillian Anderson pedig egész csinos volt.

     Inkább vegyük elő ismét a régi részeket. Ez nagyon különc X-akták rész lett, és sajnos sokszor eszembe jutott a film nézése közben, hogy abba kéne hagyni. Ezért : 5/10

Címkék: filmek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr26646184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása