Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Közelgő játékok 2011.

WéG 2011.06.08. 12:38

   Az E3 konferencia apropóján megpróbálom számba venni, hogy milyen játékok is érkeznek még idén amik felkeltették az érdeklődésemet. Mindegyikhez beszúrok egy HD trailer-t, hogy minél élvezetesebb legyen. A megjelenési időpontok még simán változhatnak, valamint a legtöbb játéknál a tengerentúli megjelenés dátuma szerepel. Nézzük szép sorban dátum szerint.

2011.június 21.    F.E.A.R. 3


Az első két résszel is játszottam, és bár nem lettem a sorozat legnagyobb rajongója, azért kellemes órákat szerezett mindkét rész. Az előzetes alapján ebben a részben inkább a horror elemek fognak dominálni. Ha nem is rögtön a megjelenéskor, de idővel ha lejjebb megy az ára, és jó értékeléseket kap biztos beruházok rá.

 

2011. augusztus 26.   Deus Ex - Human Revolution

Az régi részeket nem ismerem, de a videók felkeltették az érdeklődésemet az új Deus Ex játék iránt. Sci-fi fps, a szárnyas fejvadász stílusában:

 

2011. szeptember 6.   Dead Island

Akár egy Left 4 Dead klónnak is tűnhet első pillantásra, de ennél azért jóval több lesz a játék. A zombik és a hentelés stimmel, de az egész játék egy turista szigeten játszódik, és szinte csak közelharci fegyverek lesznek benne. Enyhe rpg hatások: xp gyűjtés és fejleszthető fegyverek. Ez a trailer pedig rohadt jóra sikerült:

 

2011. szeptember 20.   Gears of War 3

Ezt a játékot szerintem nem sok gamernek kell bemutatnom. Bár én csak 1-2 hónapja kezdtem a 2. részével játszani, de ez volt az a játék ami miatt annak idején egy erősebb pc-t akartam összerakni. Kihagyhatatlan játék, várhatóan előrendelés lesz belőle.

 

2011. október18.   Batman: Arkham City

Az első rész nagyon bejött, úgy érzem az eddigi legjobban sikerült képregény-játék volt. A második rész az ígéretek szerint hosszabb lesz az elsőnél, amit személy szerint egyáltalán nem bánok.

 

2011. október 25.   Battlefield 3

Az eddigi részek kimaradtak az életemből, de az új rész első videói után tudtam, hogy mostantól a Battlefield megkerülhetetlen lesz. Elképesztően látványos:

 

2011. november 8.   Call of Duty: Modern Warfare 3

Rendre érkezik idén novemberben is az új COD rész, de a kérdés az, hogy meddig fog még működni ugyanaz a recept, hisz a játék sem grafikailag, sem játékmenet szempontjából nem hoz semmi újat. Ennek ellenére az akciófilmszerű, epikus single player és a pörgős multiplayer kombináció minden évben működik.

 

2011. november 11.   Elder Scrolls: Skyrim

Az előzetesek alapján must have kategória. Ez a játék is gyönyörűen néz ki:

 

2011. november 15.   Assassin's Creed: Revelations

Addig még be kell pótolnom a Brotherhood-ot is, de ez a rész is jónak ígérkezik. Ehhez egyenlőre még csak egy E3-as trailer érkezett, de azért egész kellemes.

 

Ahogy látjuk a szeptembertől novemberig tartó időszakban konkrétan 7db erős cím is érkezik, úgyhogy nem árt addig spórolni.

Címkék: xbox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr992967547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása