Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Lemezek 2011/02

WéG 2011.03.20. 12:44

Ancient Astronauts - Into Bass And Time

   A német DJ duó második albuma határozottan a hónap lemeze nálam. Precíz scratch-ek, remek hangminták, instrumentális és szöveges zenék finoman váltakozva. Erősen ajánlott kategória!

 

Awol One & Factor - The Landmark

   Nem egy ortodox hip hop album, ezért nem is ajánlom csak azoknak akik nem zárkóznak el a kissé szokatlanabb hangzásoktól. Köszönhetően Awol One fura reppelési/éneklési stílusának és érdekes hangjának, valamint Factor melankólikus zenéinek.

 

Buck 65 - 20 Odd Years

   Buck 65 zenéit sosem lehetett pontosan behatározni, és ezzel a legújabb koronggal is ugyanez a helyzet. Hip hop, folk, pop, rock, melankólia, zombi himnusz, akusztikus gitár és rengeteg női vokál. Az eddigiektől kicsit mainstream-ebb album, de mindenféleképpen kellemes hallgatnivaló.

 

Concept - Envision

 

Jazzy instrumental hip hop album japánból.

 

Dannu - Virgo Summer

   Nagyon hangulatos könnyed hip hop album a Visionaries csapat egyik tagjától. Dallamos, "soulful" nyári zenék.

 

Dc The Midi Alien - Avengers Airwaves

   Tekinthető akár az East Coast Avengers album folytatásának is. A producer DC The Midi Alien zenéire olyan Mc-k szövegelnek mint: Vinnie Paz, Sabac Red, Outerspace, Esoteric, Granite State, Reks, Reef The Lost Cauze, Doap Nixon, Tha Trademarc, Termanology, Main Flow, King Magnetic, Blaq Poet, Big Shug... A szövegek harcias, forradalmi hangvételűek, erős társadalomkritikával. Keményen odaszólva a politikai vezetőknek és a médiának. Aki érzi a "The Spirit Pt 2" című tracket az értékelni fogja ezt az albumot:

 

Dirty Art Club - Heavy Starch

   Ütős debütáló instrumental album. DJ Shadow, RJD2 vagy Blockhead rajongóknál nagy kedvenc lehet.


Eric Lau - Quadrivium

   Egy újabb Eric Lau instrumental album. Én úgy érzem egyre jobb zenéket készít a londoni producer, ezzel az LP-vel is nagyon megfogott.


Michita - Snow Bland

    A japán producer legújabb albuma ismét soul és jazz elemekkel ötvözi a hip hop zenét. Nujabes (RIP) és Nomak mellett Michita ennek a stílusnak a legmeghatározóbb képviselője.

 

Sims - Bad Time Zoo

   Lendületes, ütős hip hop album. Hasonlít P.O.S. Never Better albumához, köszönhetően, hogy ugyanaz a producer, Lazerbeak készítette erre a lemezre is az alapokat. Erős!

 

The Happy Unfortunate - No Time To Sleep

   Tökéletes vasárnapi fotelben hátradőlős jazzy hip hop album!

 

Címkék: lemezajánló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr62755517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása