Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

P&B

WéG 2010.06.10. 20:43

 

   Azaz party & bullshit. Hát igen, mostanában kezdek újra megőrülni. Hétvégén ismét 2 napos partit nyomtam. Ezúttal már nem szólhatott bele senki. Szombaton Tilos party a Dürerben rég nem látott cimbikkel, vasárnap pedig betértem hazafelé az itthoni első kortyolgatóba. Haverok, sör meg miegymás és egyből hosszú napom lett. Holnap ismét valami buli lesz, szombaton pedig bográcsozás és egész napos sörözés. Jövő héten lehet, hogy ellátogatok Esztergomba. Minimal, d&b buli lesz. Szóval nem unatkozom most így szakítás után. Mondhatni szarok bele mindenbe és elengedem magam. Ez ilyen időszakos dolog nálam, lehet, hogy ezután 1,5 év otthon kushadás jön.

   A poki most egész jól megy, remélem kitart egész hónapban a jó széria. A badbeat-ek még mindig felbasznak, de remélem ennyi idő után azért lassan csak kinövöm. Rákattantam a dubstep-re és a breakbeat-re (megint). Holnap felrakok egy elég elborult válogatást pár igazi csemegével.

Címkék: gondolatok

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr302072539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxymillion 2010.06.11. 20:09:21

Úgy legyen, gyere. Elvileg jön csabika is.

Milyen rég nem látott haverok, 2 hete 3 napig nem tudtál lerázni. :)

WéG 2010.06.16. 14:16:07

@maxymillion: Ki mondta, hogy rád gondoltam ??? :D
süti beállítások módosítása