Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

The Find Magazine Issue 4.

WéG 2011.01.31. 10:13

   Eddig a The Find Magazine csak digitális változatban volt elérhető, de most a 4. számot kiadták nyomtatott formában is. Múlt héten megláttam, hogy rendelhető ezért gyorsan elő is vettem a bankkártyámat. A magazin ára 8€, az európai kiszállítás ingyenes. Sajnos elég vékonyka az újság (40 oldal), de a tartalom kárpótol: Emancipator, M-Phazes és Surreal interjú, cikk a hip hop és jazz kapcsolatáról stb. Az újsághoz jár egy letölthető DJ Swann mix, elég finom kis zenékkel. "And maybe you are one of the lucky bastards who find one out of twenty free CDs in the package!" Nos, hát nekem sikerült behúznom és egy Trainspotters album figyelt a lapok között. :)

 

Issue 4 - Preview from The Find Magazine on Vimeo.

   Rövid ám nagyon színvonalas lett a 4. szám, ezért bátran ajánlom minden jazzy hip hop rajongónak. Innen megrendelheti mindenki aki támogatni akarja ezt a kezdeményezést. 

Címkék: zene

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr42627232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása