Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Bankroll Heads Up Sit & Go-hoz

WéG 2009.09.03. 15:28

   Mekkora bankroll-ra van szükségünk a heads up sit&go-khoz? A következő néhány kis táblázat egy saját bankroll management-et mutat be. A lényege, hogy nem szimplán egy bizonyos beülőre van szükségünk egy adott limitre, hanem az előző szinten elért ROI-nk is befolyásolja a beülőink nagyságát. A ROI alapján 5 kategóriát állítottam fel:

   Minél nagyobb a ROI-nk, annál kevesebb beülőre van szükségünk a következő limitre. A szükséges beülők kategóriánként:

   Végül pedig egy példatáblázat a különböző limitekre (50$-ig számoltam csak a példa kedvéért), fee-vel együtt számolva (ami akár nyugodtan el is hagyható):

   Természetesen a ROI-nkon és a bankroll-unkon kívül még számos tényező befolyásolja a szintlépésünket. Pl.: lejátszott HU-ok száma, magabiztosságunk az adott limiten, pókeres "státuszunk" (profi vagy hobbi pókeresek vagyunk) stb. Persze az sem mindegy, hogy a ROI-nkat milyen limiten értük el. Míg alacsony téteken 4-5%-os ROI-val semmiféleképpen nem ajánlott feljebb lépni, addig a 100-200$ feletti szinteken már ez a ROI is elfogadhatónak mondható, és akár indokolt is lehet a szintlépés. Még meg kell említeni, hogy ugyanolyan fontos visszalépni is a szinteken ha a helyzet úgy kívánja. Egy jó játékosnak képesnek kell lennie meghozni ezt a nem túl kellemes döntést is.

Címkék: póker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr771357858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása