Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Pretty Lights

WéG 2009.12.18. 07:37

   Pár hete ismertem meg a Pretty Lights nevű formációt, de teljesen beleszerettem a zenéjükbe. Derek Vincent Smith producer és Cory Eberhard dobos hihetetlenül jó zenéket készít és nem mellékesen fantasztikus élő fellépésekről tanúskodnak a videók.

  Ha be kéne lőni a zenéjüket akkor a trip hop és elektronika szavakkal lehetne talán kategorizálni, de ennél jóval többről van szó. Talán ez a kis idézet jellemzi őket a legjobban: "Pretty Lights is giving the people what they want; electro organic cutting-edge party rocking beats that fill venues with energy and emotion, and send dance floors into frenzies."

   Érdemes ellátogatni a Myspace oldalukra, kicsit ismerkedni a zenéjükkel. Ha pedig megtetszik akkor irány a gyönyörű weboldal, ahonnan ingyenesen (!!!) letölthető mindhárom albumuk.

Címkék: zene

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr921605963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása