Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Aranyköpet

WéG 2013.01.29. 15:40

   Pár Lawrence Block idézet. Csak mert ilyen kedvem van most:

"Mindenkiben van valahol egy kis gonoszság. Azokkal szalad el a ló, akik nem vesznek tudomást erről."

 Az apák bűnei

Valaki azt mondta nekem, hogy Edison nagyon csalódott lehetett, amikor a villanykörtén dolgozott, mert egy helyben toporgott. Edison azonban azt mondta, rengeteget haladt előre , mert most már tudja , hogy melyik húszezer anyagból nem lehet izzószálat készíteni.

A penge élén

$(KGrHqN,!qME-ZJGTJZIBPtSJnG(Kw~~60_35.JPG

Néhány ember története annyira megindító, hogy nyugodtan tévéfilmet lehetne forgatni az életükből. Elmesélik, hogyan fogtak padlót St. Louis nyomornegyedében,most meg az IBM elnökeként dolgoznak , és fényes a jövőjük. Az én sztorim nem ilyen. Még mindig ott élek, és még mindig azt csinálom, mint régen. A különbség csak annyi, hogy régebben piáltam,most meg nem: ez az én megindító történetem.

A penge élén

Az élet, mondta egyszer valaki, komédia azoknak, akik gondolkodnak, és tragédia azoknak, akik éreznek. Úgy tűnik, ez az eset egyszerre volt komédia és tragédia, még nekünk is, akik nem sokat gondolkodnak és nem sokat éreznek.

Hosszú út a sírkertbe

Címkék: idézetek gondolatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr165051274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása