Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Sorozatok

WéG 2008.10.13. 17:02

     Három sorozatot követek mostanában, most ezekről írnék pár gondoltatot. Ott van először is a Prison Break 4. évad. Igazi hullámvasút érzésem volt ahogy haladtunk előre az évadokban. Most a 4. évaddal kapcsolatban úgy érzem, hogy sikerült az előző 2 évadhoz képest egy jobbat összedobni, de az 1. évadot már nem fogják felülmúlni. Azért nézhető, és egész izgalmas.

     Aztán ott van a Heroes. Hát erről mit is mondhatnék. Nagyon jó alapsztori, érdekes karakterek,csak sajnos a szinvonal egyre megy lejjebb. Egyre nézhetetlenebb (a szintén nagyon gyenge 2. évad után) ez a 3. évad. Most már komolyan úgy vagyok vele, hogy megvárok még 1 részt, és ha továbbra is ilyen kaki marad akkor befejezem. A szereplők értelmetlen jellemtorzulásokon esnek át, meghalnak majd felélednek. Ez már annyira idegesít, hogy komolyan azért drukkolok, hogy dögöljön már meg 1-2 szereplő. A trükkök is kezdenek egyre gagyibbak lenni. (A repülős részeknél már inkább elfordulok.) Sajnos ebből szerintem már nem lesz jobb. Kár, hisz az elején tetszett.

     Aztán végül itt van a kedvenc sozozatgyilkosom: Dexter. Nagyszerű sorozat, az első két évad remek volt, és most a 3. is egyre érdekesebb. Kicsit féltem, hogy milyen új dolgokat fognak kitalálni, de alaptalan volt a félelmem. Úgy látszik kicsit jobb forgatókönyvíró csapat dolgozik ezen a sorozaton, mint pl. a Heroes-on. Dexter ismét "munkában" és egyre meglepőbb fordulatok következnek be. Nagyon jó! Ezt nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki bírja a kicsit véresebb filmeket.

Címkék: sorozatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr27711817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása