Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Paul Blart : Mall Cop

WéG 2009.03.07. 16:10

    Egy jó ideje nem írtam egy filmről sem, de ez nem annak köszönhető, hogy nem nézek mostanában filmeket. Sokkal inkább annak, hogy az utóbbi időben eszméletlen mennyiségű hulladék mozgóképbe "botlottam". A napokban azonban megnéztem a Paul Blart : Mall Cop című vígjátékot ami megérdemel talán pár sort.

    A filmet Steve Carr rendezte, aki annak idején a Next Friday-t, majd a Dr. Dolittle 2-t. A főszerepben Kevin James, akit legutóbb a Férj és Férj-ben láthattunk, valamint ismerős lehet még a Férjek gyöngye című sorozatból.

    A történet Paul Blart-ról szól, a kétbalkezes bevásárlóközponti biztonsági őrről, aki arról álmodozik, hogy egyszer talán sikerül átmennie a rendőri vizsgán és igazi rendőr lehet. Boldogan éldegél anyjával és "kislányával", de hiányzik az életéből egy szerető társ. Egy nap azonban megismeri az elbűvölő Amy-t (Jayma Mays) a bevásárlóközpontban és fülig beleszeret. Amikor egy elvetemült rablóbanda próbálja kirabolni a központot és túszokat szed (természetesen Amy is köztük van) Paul azonnal akcióba lendül és a saját kezébe veszi az ügyet.

    Hát röviden és tömören ennyi, amolyan Die Hard paródia. A történet egyszerű, sablonos, gondolhatnánk, hogy biztosra akartak menni. Kevin James elég jó komikus, végig jó volt az ügyefogyott biztonsági őr szerepben. A mellékszereplőkkel azonban már voltak problémák, főleg az őrök parancsnoka, Paul lánya és a főrosszfiú tűnt számomra kicsit erőltetettnek. Jayma Mays csinos volt, szépen mosolygott és szexin dobta félre a haját, szóval megtette amit kellett. A filmet jó hangulatban ültem le megnézni, talán ezért is tetszett. Tulajdonképpen nem kaptam a 1,5 óra alatt semmi különlegeset, csak egy szépen összerakott kellemes kis vígjátékot, néhány egész jó poénnal.

    Ha az ember szeretne egy jót szórakozni vasánap délután, esetleg a barátnőjével egy könnyed moziestre vágyik, akkor jó választás a Paul Blart. Nem lesz egy über-klasszikus vígjáték, de simán megnézős. 6/10

Egy kis kedvcsináló:

Címkék: filmek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr10987539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása