Ezt olvasom:

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Lemezek 2010/10

WéG 2010.12.02. 09:51

Eric Lau - Makin' Sound

   Kellemes instrumental album a hideg estékre. Nem váltja meg a világot, semmi különös nincs benne, egyszerűen csak berakod és végigpörög. Majd ismét végigpörög...

 

 

Kno - Death Is Silent

   Kno, a Cunninlynguists zenei producere összerakta első albumát. A Kno-tól megszokott magas színvonal jellemzi az egész lemezt, amire végig egy szomorkás hangulat telepszik. Azon kevés albumok egyike amin nem találni gyenge dalokat, nálam egyértelműen a 2010-es év legjobb lemeze.

 

 

Lewis Parker Raids The Cavendish Vault - Home Grown Hip Hop

   Klasszikus boom bap hip hop lemez, Lewis Parker minőség. Az egyetlen hibája, hogy rövid.

 

Punnany Massif - Shenkick

   Az első magyar hip hop album amit bátran ajánlok mindenkinek. Dupla lemez, változatos dalok, remek zenék, jó scratch-ek. Egyetlen negatívum, hogy a zenékhez képest a szövegek néhol kicsit gyengék(pl. hétvégre). Egyébként valahogy így kéne kinéznie egy albumnak 2010-ben. Igényes borító, szövegkönyv, dupla lemez, ajándék matricák és még a cd tok is szép formás. Le a kalappal! Vegyétek meg: pm honlap.

   Egyébként köszönöm V. ;)

 

Timbuktu - Stranger Danger

   Véletlenül találtam, megszerettem. Ennyi!

 

Witness - The Everafter LP

   A legjobb jazzy hip hop cucc az utóbbi időből, csak sajnos hamar eltelik az a 26 perc.

 

Címkék: lemezajánló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrweg.blog.hu/api/trackback/id/tr442487790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása